Млинці на кефірі з колесо до воза
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні млинці на кефірі з колесо до воза - кращий варіант випічки з начинкою. Їх із задоволенням з'їдять дорослі і діти, якщо ви подасте їх зі сметаною, солодким соусом, сиропом, топінгом або джемом.
Ви можете зробити будь-який колесо до воза: яблучний, ковбасний, картопляний, грибний, головне - додавати подрібнену масу на ще рідке тісто в сковороді, щоб вона "запечатаному" в млинці. Припустимо смажити млинці на вершковому маслі або на смальці.
- Кефір - 200 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Вода - 50 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 8 Ст. Ложок (без верху)
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
- Яблуко - 1 штука (будь-якого сорту)
- Цукор - 3 Ст. Ложки
Підготуйте зазначені інгредієнти. Яблуко можна використовувати будь-якого сорту.
Вбийте в глибоку ємність курячі яйця, влийте кефір будь-якої жирності, всипте цукровий пісок і збийте все віночком приблизно 2-3 хвилини.
Всипте пшеничне борошно і замісіть НЕ туге млинцеве тісто. Потім влийте рослинне масло і перемішайте. Залиште тісто в спокої на 15 хвилин.
В цей час промийте і очистіть яблуко від шкірки і насіння, натріть яблучну м'якоть на тертці з дрібними отворами в піалу.
Прогрійте на плиті млинцеву сковороду, змастіть її перший раз маслом. Влийте на неї порцію тіста.
Одразу ж, поки тісто не зчепилося, викладіть частина яблучної нарізки на одну сторону млинця. Якщо зробити це пізніше, то яблучна нарізка при прожарювання залишиться на сковороді.
Обсмажте млинець до рум'яності і переверніть на іншу сторону. Обсмажте 1 хвилину і викладіть на тарілку, звернувши вдвічі. Таким чином обсмажте і інші млинці з колесо до воза.
Подайте їх до столу гарячими. Смачного!