Млинцеві рулетики з сьомгою і вершковим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Це відмінна закуска не тільки на Масляну, але і на будь-який інший свято. Ніжна і смачна начинка, загорнута в тонкі млинці, це блюдо припаде до смаку всім. Готується легко і просто.
Зі звичайних тонких млинців, вершкового сиру і сьомги можна приготувати чудову закуску для святкового столу, також можна побалувати себе в звичайний день, приготувавши такі рулетики до вечері. Для начинки можна використовувати сьомгу шматочками, яку можна купити набагато дешевше, ніж великим шматком. Сьомга для начинки підійде як слабосоленая, так і копчена, вибирайте на свій смак. А як приготувати рулетики з сьомгою і вершковим сиром, я розповім в цьому рецепті.
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Яйця - 1 штука
- Молоко - 1/2 склянки
- Газована вода - 1 Склянка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор білий - 2 щіпки
- Вершковий сир - 200 грам
- Сьомга - 150-200 грам (слабосоленая, копчена)
- Кріп - 20 грам
Готуємо тісто. Змішуємо воду і молоко, додаємо яйце, сіль і цукор. Збиваємо-перемішуємо. Додаємо борошно, ретельно розмішуємо тісто без грудочок. Ми залишаємо його хвилин на 10, потім додамо оливкова олія і перемішуємо.
На змащену маслом і добре розігрітій сковороді випікаємо тонкі млинчики.
Для начинки змішуємо вершковий сир з нарізаною на невеликі шматочки сьомгою і подрібненим кропом.
Викладаємо начинку на млинець, розмазує і звертаємо млинець в рулетик.
Готові рулетики відправимо в холодильник мінімум на 30 хвилин. Потім нарізаємо, прикрашаємо і подаємо до столу.