Млинці з сьомгою і вершковим сиром
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати млинці з сьомгою і вершковим сиром. Закуска дуже актуальна для святкового столу. Та й прокидаються, безсумнівно, розмалює. Обов'язково спробуйте!
Як сиру підійдуть м'які сорти. Я використовувала сир "філадельфія", оскільки він і намазується легко і з сьомгою поєднується прекрасно. Таку закуску гості розхапують в першу чергу. Справжні ласощі!
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Молоко - 400 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 60 грам
- Сьомга слабосолона - 400 грам
- Вершковий сир "філадельфія" - 100 грам
- Зелень - 1 пучок
Починаємо з приготування тіста для наших млинців. Просіваємо через широке сито борошно. Насипаємо цукор і сіль.
Потихеньку вливаємо молоко, перемішаємо віночком суміш. Молоко повинно бути кімнатної температури.
Забиваємо в суміш яйця, перемішуємо. Потім додаємо розтоплене вершкове масло. Заважаємо віночком, поки не зникнуть грудочки. Потім суміш накриваємо рушником. Ставимо відпочивати на півгодини.
Млинці випікаємо на розпеченій сковороді, попередньо змащеній маслом для смаження. Смажимо їх по обидва боки по дві-три хвилини.
Кожен млинець заправляємо сиром (акуратно розмазує сир приблизно в центрі млинця), пластом сьомги і рубаною зеленню. Скручуємо в трубочку.
Трубочку розрізаємо на три частини, кожну з яких потім викладаємо на тарілку. Виходить дуже красиво!
Смачного!
Смачного!