Млинці з сьомгою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Безпрограшний варіант для святкового столу або фуршету. Млинці з сьомгою - це проста, досить недорога, але в той же час смачна і аристократична закуска.
Млинці з сьомгою і сиром готуйте так: змішайте інгредієнти для тіста. Збийте міксером в однорідну масу і випікання млинці на розпеченій сковорідці. Поріжте зелена цибуля і рибу. Центр млинця намажте плавленим сиром, викладіть шматочки сьомги і посипте цибулею. Загорніть Каря млинця і поверніть його трубочкою. При подачі на стіл розріжте млинці навскоси на дві половинки, прикрасьте зеленню і дольками лимона. Смачного!
- Сьомга - 400 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 1, 5 склянки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Змішайте інгредієнти для тесту за допомогою міксера в однорідну масу.
Сковорідку добре розігрійте і змастіть рослинною олією. Налийте частину тесту і рівномірно його розподілити.
Через 30-40 секунд переверніть млинець.
Готовий млинець зніміть зі сковороди.
Поріжте сьомгу дрібними кубиками.
Центр млинця намажте плавленим сиром.
На нього викладіть шматочки сьомги.
Зверху посипте зеленою цибулею.
Загорніть краї.
І поверніть млинець трубочкою. При подачі на стіл розріжте млинці навскоси на дві половинки.