Млинці з сиром та сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий рецепт млинців з сирним сиром і копченою сьомгою. У начинку додам також зелені і свіжих огірочків. Такі млинці швидко можна приготувати несподівано наскочили гостей.
Млинці з сиром та сьомгою - справжню насолоду. Ніжне, солоноватое, ситне, зі свіжими нотками огірочка. Обов'язково приготуйте це блюдо на один з недільних сніданків.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Вода кип'ячена охолоджена - 1, 5-2 склянки
- Сьомга копчена - 100-140 грам
- Вершкове масло - 60-70 грам (для смаження млинців)
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Сир - 100 грам (маскарпоне, Філадельфія, Альметте)
- Лимон - 1 штука
- Огірок - 1-2 штук
- Петрушка - - За смаком (по бажанню)
1
1. Сьомгу подрібніть, збризніть соком половинки лимона і приберіть в холодильник.
2
2. Огірок, петрушку промийте і дрібно нарубати.
3
3. Приготуйте тісто для млинців, для цього в миску всипте муки, вбийте яйце, додайте ложку рослинної олії і, помішуючи, поступово вводите воду. Тісто має бути рідким, а щоб не було грудочок, збийте тісто віночком або гарненько розітріть дерев'яною ложкою.
4
4. Велику сковороду гарненько прогрійте з шматочком вершкового масла. Влийте кілька столових ложок тесту і розподіліть його по поверхні сковороди, повертаючи її в різні боки. Смажте млинець з обох сторін до готовності.
5
5. Випечений млинець викладіть на тарілку. Змастіть його сирним сиром, викладіть по діаметру сьомги, огірочка і петрушки. Загорніть трубочкою.
6
6. Подавайте млинці з сиром і сьомгою зі сметаною і лимончиком. Смачного!