Млинці з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям цікавих закусок хочу показати, як приготувати млинці з сьомгою. Спочатку спечемо тонкі млинці і приготуємо крем, а потім загорніть всередину сьомгу. Смакота і краса!
А ви коли-небудь пробували готувати млинці з крес-салатом? Вони виходять корисними і красивими на вигляд. Даний вид млинчиків зі сметанним кремом і слабосоленої сьомгою просто ідеальний: готується швидко, виглядає святкової, а на смак… Спробуйте самі за вуха не відтягнеш
- Борошно пшеничне - 125 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 25 грам(+ масло для смаження)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Молоко - 250 мілілітрів
- Крем - 100 мілілітрів
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Цедра лимону - 0, 25 чайних ложки
- Цедра апельсина - 0, 25 чайних ложки
- Кресс-салат - 100 грам
- Сьомга слабосолона - 120 грам
Спершу в міксері збийте разом яйця, молоко, 25 грам масла і борошно, додайте сіль.
Окремо збийте сметану з цукром, цедрою і крес-салатом.
На сковороді з вершковим маслом обсмажте тонкі млинці звичним способом.
На остиглі млинці нанесіть крем зі сметани, поверх викладіть рибку. Поверніть трубочкою.
Все готово. Розріжте кожен млинець навпіл і прикрасьте на свій розсуд.