Рецепт Млинці з сьомгою і ікрою фото

Млинці з сьомгою і ікрою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Сьомга , Ікра
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Млинці , Фаршировані
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Вирішили на свято здивувати іменинницю і приготувати роли. Але тут я згадала про млинці. І навіщо витрачати шалені гроші? Краще взяти хороші продукти. Ось, як приготувати млинці з сьомгою і ікрою.

Опис приготування:

Колись давно я боялася готувати млинці. Зараз навіть не можу собі уявити, що це просте блюдо може викликати труднощі. Але все приходить з досвідом і практикою. Коли робиш щось часто, то потім вже не замислюєшся. Що називається - рука набита. НЕ, що паски, які печу раз на рік. З млинцями все куди простіше!

  • Борошно - 400 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сьомга - За смаком
  • Ікра - За смаком
  • Сир вершковий - За смаком
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
млинці з сьомгою і ікрою - фото крок 1
Збиваємо яйця в глибокому посуді. Змішуємо їх з молоком і олією. Досипаємо цукор, сіль і розпушувач. Всипаємо поступово борошно, просіюючи її через сито. Розмішуємо, щоб не було грудок. Слідкуйте за тим, щоб тісто вийшло рідким. Інакше вийдуть оладки або американські млинці.
млинці з сьомгою і ікрою - фото крок 2
Розігріваємо сковорідки. Я люблю робити млинці швидко, а то часу на них витрачається сила-силенна! Тому готую як мінімум на двох сковорідках. На розпечену сковороду виливаю ополоник тесту, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Завдяки розпушувач, млинці виходять пористими. Обсмажую млинці, як і водиться - з двох сторін, накриваю їх рушником відразу ж. Ось такі виходять маленькі сонечка.
млинці з сьомгою і ікрою - фото крок 3
На цей раз млинці я буду готувати не прості, а святкові. Заощадивши на всяких водоростях і подібних інгредієнтах для ролів, я просто влила кошти в інше русло. Тому млинці у мене будуть з двома видами ікри, сьомгою і вершковим сиром. Нарізаю сьомгу на тоненькі шматочки і кладу на млинці. Туди ж доповідаю ікру. Один млинець у мене буде з червоною ікрою, а інший - з чорної. Все-таки ювілей! Розмазую смужку вершкового сиру поруч, загортаю так кожен млинець.
млинці з сьомгою і ікрою - фото крок 4
Тепер залишилося тільки красиво подати це розкішне блюдо! Нарізаю згорнуті млинці навскоси і викладаю акуратно на блюдо. Іменинниця буде в захваті!

Схожі рецепти