Салат із сьомгою і ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом приготування смачного святкового салату з сьомгою і ікрою. Салат найкраще підійде для будь-якого особливого, важливого випадку. Він смачний, ситний і свіжий. Вам сподобається!
Хочу розповісти, як приготувати салат з сьомгою і ікрою! Це смачний і ніжний закусочний салат, який припаде до смаку як гурманам, так і простим любителям ситних і соковитих "майонезних" салатиків. Вам сподобається незвичайне поєднання авокадо з рибою та ікрою. А огірочок вносить цікаву солонувату нотку… словом, чудо, а не рецепт, спробуйте!
- Сьомга малосольна - 100 грам
- Горошок зелений - 100 грам (можна свіжий, можна консервований або заморожений)
- Авокадо - 1 штука
- Морква варена - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Огірок маринований - 2 штуки (або один великий)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Ікра червона - За смаком (я кладу по 1 чайній ложці на порцію)
1. Для початку підготуємо інгредієнти. Морква і яйця відварити і остудити. Горошок і рибу розморозимо, авокадо помиємо. Змішаємо відварену порізану кубиками моркву і терті яйця. Сюди ж додаємо подрібнений маринований огірок.
2. Потім додамо горошок і нарізаний кубиками авокадо (без шкірки).
3. В останню чергу додамо дрібно порізану рибу, заправимо салат майонезом. Ретельно перемішати.
4. Викладаємо по порційних пиалочки, посипаємо зверху ікрою - і подаємо!