Салат «царський» з ікрою і кальмарами
(покроковий рецепт з фото)
На святковий стіл любителі морепродуктів можуть приготувати вишуканий, нескладний і неймовірно смачний салат "царський" з ікрою і кальмарами в домашніх умовах.
Цей рецепт приготування салату "царського" з ікрою і кальмарами дуже простий і займе не більше півгодини. Прекрасне поєднання морепродуктів і освіжаючого яблучка - це блюдо варто спробувати.
- Кальмар - 5-6 штук
- Яйце - 5 штук
- Ікра - 130 грам
- Яблуко - 1 штука
- Майонез - За смаком
1
Для початку необхідно очистити від плівок кальмари.
2
У каструлі доведіть до кипіння воду, підсолити її трохи.
3
Опустіть тушки кальмара в окріп і після повторного закипання проваріть пару хвилин. Після відразу дістаньте кальмари і охолодіть. Важливо не переварити їх, інакше вони будуть гуязиками і жорсткими.
4
Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть їх. Наріжте тонкою соломкою.
5
Яблуко вимийте, при бажанні зніміть з нього шкірку і наріжте тоненько або дрібними кубиками. Використовувати в цьому простому рецепті салату "царський" з ікрою і кальмарами найкраще зелене і кисленьке яблучко.
6
Остигнули тушки наріжте соломкою.
7
Зберіть всі інгредієнти в салатник. Підсолити трохи і при бажанні поперчіть.
8
Додайте ікру, залишивши частину для прикраси.
9
Заправте майонезом і як слід перемішайте.
10
Ось і весь секрет, як приготувати салат "царський" з ікрою і кальмарами. Подавайте його до столу, прикрасивши зеленню і ікрою. Смачного!