Салат «царський» з ікрою і креветками
(покроковий рецепт з фото)
Любителі морепродуктів, цей рецепт приготування салату "царський" з ікрою і креветками, крабовими паличками і кальмарами - це просто справжнє свято для вас. Не пропустіть шанс поласувати!
Нижче я розповім свій секрет, як приготувати салат "царський" з ікрою і креветками. Вам залишиться тільки викласти салат на блюдо для подачі і прикрасити залишилася ікрою. Нескладно і дуже вишукано. Обов'язково варто спробувати повторити його на своїй кухні.
- Креветки - 500 грам
- Кальмари - 2 штуки
- Крабові палички - 250 грам
- Яйце - 4 штуки
- Ікра - 100 грам
- Майонез - За смаком
1
Підготуйте дві каструлі з водою, надішліть їх на вогонь.
2
Після закипання підсолити за смаком, викладіть в одну каструлю креветки, в іншу - тушки кальмарів. У каструлю з креветками можна додати лавровий лист, запашний перець або інші спеції за смаком.
3
Дуже важливо не переварити кальмари. Після повторного закипання варіть їх всього пару хвилин, а потім зніміть з вогню.
4
Креветки остудіть і очистіть. При бажанні класичний рецепт салату "царський" з ікрою і креветками можна доповнити також мідіями.
5
Окремо відваріть круто яйця.
6
У салатник викладіть очищені креветки і нарізані кальмари.
7
Очистіть остиглі яйця, наріжте їх на свій розсуд.
8
Додайте в салат приблизно половину ікри.
9
Заправте за смаком майонезом. Найкраще використовувати домашній.
10
Все акуратно перемішайте.