Салат «царський» з креветками та червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "царський" - один з моїх улюблених. А все тому, що в його складі тільки все найсмачніше і нічого зайвого, завдяки чому салат має дуже насичений смак.
Пропоную свій варіант, як приготувати салат "царський" з креветками та червоною ікрою. Приготувати цей салат дуже просто, підготовчий етап займає всього 10 хвилин, які йдуть на відварювання яєць і креветок. Все інше, що потрібно зробити, це змішати всі інгредієнти і заправити салат майонезом. Подавати можна по-різному. Можна насипати в невелику піалу або креманку, а можна сформувати салат гіркою і прикрасити її залишками ікри. Вийде дуже красиво і святково.
- Креветки - 300 грам
- Консервована кукурудза - 150 грам
- Червона ікра - 60 грам
- Яйце - 1 штука
- Майонез - 75 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Креветки відварити протягом 5-8 хвилин в злегка підсоленій воді. Яйця відварити круто (7-8 хвилин після закипання води).
Яйця поріжте на дрібні кубики, додайте очищені креветки, червону ікру, консервовану кукурудзу.
Заправте майонезом і перемішайте.
Піалу застеліть харчовою плівкою, викладіть на неї салат.
Перевертіте піалу на плоску тарілку, зніміть плівку. Гірка з салату готова. Прикрасьте її ікрою і кукурудзою. От і все, салат готовий. Смачного!