Рецепт Салат «царський» з креветками та червоною ікрою фото

Салат «царський» з креветками та червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Ікра
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл, День народження, Святковий обід, Новий рік, Різдво
Салати

Салат "царський" - один з моїх улюблених. А все тому, що в його складі тільки все найсмачніше і нічого зайвого, завдяки чому салат має дуже насичений смак.

Пропоную свій варіант, як приготувати салат "царський" з креветками та червоною ікрою. Приготувати цей салат дуже просто, підготовчий етап займає всього 10 хвилин, які йдуть на відварювання яєць і креветок. Все інше, що потрібно зробити, це змішати всі інгредієнти і заправити салат майонезом. Подавати можна по-різному. Можна насипати в невелику піалу або креманку, а можна сформувати салат гіркою і прикрасити її залишками ікри. Вийде дуже красиво і святково.

  • Креветки - 300 грам
  • Консервована кукурудза - 150 грам
  • Червона ікра - 60 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - 75 грам
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Креветки відварити протягом 5-8 хвилин в злегка підсоленій воді. Яйця відварити круто (7-8 хвилин після закипання води).
салат
Яйця поріжте на дрібні кубики, додайте очищені креветки, червону ікру, консервовану кукурудзу.
салат
Заправте майонезом і перемішайте.
салат
Піалу застеліть харчовою плівкою, викладіть на неї салат.
салат
Перевертіте піалу на плоску тарілку, зніміть плівку. Гірка з салату готова. Прикрасьте її ікрою і кукурудзою. От і все, салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти