Рецепт Салат «перлина» з кальмарами і червоною ікрою фото

Салат «перлина» з кальмарами і червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Кальмари , Ікра
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Салат"Перлина" - безумовно святковий. З червоною ікрою, кальмарами і крабовими паличками, він сподобається всім любителям морепродуктів. Сніданок sиtnaya, красива і смачна.

Опис приготування:

Готується такий салат дуже просто і швидко. При мінімумі інгредієнтів смак у цієї страви досить збалансований. Солона червона ікра добре поєднується з нейтральним смаком кальмарів. Варені яйця надають бархатистість, а крабові палички солодкуватий крабовий смак.

  • Ікра червона - 60 грам
  • Кальмари - 200 грам
  • Крабові палички - 120 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Яйце перепелине - 1 штука (для прикраси)
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат
Підготуйте інгредієнти для салату.
салат
Крабові палички наріжте невеликими кубиками.
салат
Яйця зваріть круто, охолодити і очистити. Наріжте і додайте в салат.
салат
Кальмари очистіть від плівок, видаліть нутрощі. Помийте всередині і зовні. Надішліть в киплячу воду на 3 хвилини і після викладіть на тарілку. Прохолодний, наріжте тонкою соломкою. Додайте в салат.
салат
Викладіть в салат червону ікру.
салат
Заправте салат майонезом.
салат
Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте всі інгредієнти салату.
салат
Салат"Перлина" з кальмарами і червоною ікрою готовий. Прикрасьте його перепелиним яйцем і червоною ікрою. Подавайте на святковий стіл.

Схожі рецепти