Салат «перлина» з кальмарами і червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "перлина" - безумовно святковий. З червоною ікрою, кальмарами і крабовими паличками, він сподобається всім любителям морепродуктів. Сніданок sиtnaya, красива і смачна.
Готується такий салат дуже просто і швидко. При мінімумі інгредієнтів смак у цієї страви досить збалансований. Солона червона ікра добре поєднується з нейтральним смаком кальмарів. Варені яйця надають бархатистість, а крабові палички солодкуватий крабовий смак.
- Ікра червона - 60 грам
- Кальмари - 200 грам
- Крабові палички - 120 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Яйце перепелине - 1 штука (для прикраси)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для салату.
Крабові палички наріжте невеликими кубиками.
Яйця зваріть круто, охолодити і очистити. Наріжте і додайте в салат.
Кальмари очистіть від плівок, видаліть нутрощі. Помийте всередині і зовні. Надішліть в киплячу воду на 3 хвилини і після викладіть на тарілку. Прохолодний, наріжте тонкою соломкою. Додайте в салат.
Викладіть в салат червону ікру.
Заправте салат майонезом.
Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат "перлина" з кальмарами і червоною ікрою готовий. Прикрасьте його перепелиним яйцем і червоною ікрою. Подавайте на святковий стіл.