Млинці з ікрою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніші млинці з червоною ікрою і сиром! Їх можна приготувати на святковий недільний сніданок. Змащуйте млинці вершковим сиром і присипати подрібненою зеленню. Буде смачно!
Апетитне і смачне блюдо - млинці з червоною ікрою. Це частування вже символічно прижилося практично в кожному будинку. Млинці готуються злегка солоні, а не солодкі, щоб їх смак ідеально поєднувався з ікрою і свіжою зеленню, а також - вершковим сиром.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 2 щіпки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сир вершковий - 150 грам
- Ікра червона - 60 грам
- Цибуля зелена - 3-4 штук (стебла)
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Курячі яйця збийте в глибокій ємності з молоком будь-якої жирності і сіллю. Всипте туди ж пшеничне борошно і збийте, щоб не утворилися грудочки. Влийте в тісто рослинне масло і перемішайте, залиште на 15 хвилин в спокої.
Прогрійте сковороду і влийте на неї частину млинцевого тесту, округлятимете, і спечіть млинець з одного боку 1 хвилину. Потім переверніть на іншу сторону і спечіть також 1 хвилину. Таким чином приготуйте і інші млинці.
Викладіть їх один на одного і дайте охолонути.
Промийте стебла зеленої цибулі і подрібніть. Повапните млинець вершковим сиром і присипте нарізкою зеленої цибулі. Поверніть разом два млинця рулетиком, так закуска буде стійкіше на тарілці.
Наріжте рулетики шайбами по 3-4 см. В висоту і викладіть на блюдо. На кожну шайбочку викладіть трохи червоної ікри і подайте млинці до столу.