Млинці з ікрою мойви
(покроковий рецепт з фото)
У мене є одне правило на кухні: завжди тримай в холодильнику молоко на випадок, якщо захочеться млинців. І мене радує факт того, що їх можна зробити з великою кількістю начинок. Подати як закуску.
Люблю такі вироби і тому шукаю якісь нові ідеї. Нещодавно спробувала зробити цей висновок про те, як приготувати млинці з ікрою мойви. Все просто і швидко, адже нам всього лише знадобитися зробити млинцеве тісто, випекти вироби і загорнути в них ікру. Таким блюдом можна наїстися на обід або ж подати його як доповнення до основного гарячого.
- Борошно - 150 грам
- Ікра мойви - 100 грам
- Молоко - 400 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 25 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Збийте яйця з сіллю і цукром.
Потім додайте борошно, продовжуючи заважати. А в кінці влийте масло з молоком і замішати тісто.
Випікайте млинці без масла на розігрітій сковороді з кожного боку по 2 хвилини до рум'яного кольору.
Як млинці трохи охолонуть, промажьте їх ікрою, приблизно по 1 ст. Ложки на млинець.
Поверніть кожне борошняний виріб в рулет і порційно наріжте. Приємною дегустації!