Рецепт Паштет з мойви фото

Паштет з мойви
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Риба та морепродукти , Мойва
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Заготовки , Бутерброди
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Незвичайне блюдо - паштет з мойви в домашніх умовах. Рибу потрібно брати копчену - тоді паштет вийде дивно ніжним і неймовірно смачним. Готується про дуже легко, а часу йде менше години

Опис приготування:

Даний рецепт трохи відрізняється від традиційного. Рибу для такого паштету краще брати копчену, але найсмачніше - мойва. Спробуйте наступного разу разом з цими продуктами додати сьомгу або форель (слабосоленую). До паштету можна подати овочі, хлібці або нарізаний багет.

  • Мойва копчена - 500 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Вершковий сир - 200 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
паштет з мойви - фото крок 1
1. Цей рецепт трохи відрізняється від інших, але на смакові якості це не впливає. Я вирішила приготувати паштет з мойви в домашніх умовах з копченої риби. Для початку потрібно відокремити філе від кісток.
паштет з мойви - фото крок 2
2. Відправляємо в чашу блендера, додаємо вершковий сир і вершкове масло.
паштет з мойви - фото крок 3
3. Непогано додати трохи лимонного соку. Для цього слід видавити сік половини лимона і одну чайну ложку відправити в чашу блендера. Тепер слід подрібнити все в чаші.
паштет з мойви - фото крок 4
4. Наріжте хліб для бутербродів. Якщо готуєте канапе, то можна взяти солодкувате печиво.
паштет з мойви - фото крок 5
5. Для святкового столу можна подати паштет в невеликій салатниці або в кокотнице. Крім цього, до паштету можна приготувати грінки і як гарнір овочі ( в тому числі консервовані).

Схожі рецепти