Круасан з сьомгою і вершковим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Круасан з сьомгою і вершковим сиром-відмінна альтернатива ранковим бутербродів. Ніжний розсипчастий круасан відмінно гармонує з яскравим смаком копченої сьомги, авокадо і вершкового сиру. Спробуйте!
Як приготувати відмінний сніданок? Дуже легко і просто. Круасан з сьомгою і вершковим сиром можна приготувати за лічені хвилини. Всі інгредієнти ідеально гармоніюють між собою, перетворюючи просте блюдо в кулінарний шедевр. Я не стала ускладнювати і взяла готові круасани, але їх можна спекти самостійно. В цілому, всі продукти замінні. Сьомгу можна замінити будь-який червоною рибою, авокадо-огірком. Спробуйте цей рецепт, я думаю, ви відразу ж його полюбите.
- Круасан - 8 штук
- Яйце - 8 штук
- Сіль - 4 щіпки
- Чорний мелений перець - 4 щіпки
- Авокадо - 2 штуки
- Копчена сьомга - 350 грам
- Кріп - 1/2 пучка
- Зелена цибуля - 1/3 пучка
- Вершковий сир - 150 грам
- Слівчоное масло - 20 грам
1
Круасани розріжте вздовж і обсмажте на вершковому маслі.
2
Змастіть вершковим сиром все половинки.
3
Авокадо почистіть і поріжте тонкими скибочками.
4
Лук і кріп помийте, дрібно наріжте. Яйця відкриті і чисті. Наріжте тонкими слайсами.
5
Рибу порізати тонкими скибочками.
6
На кожну половинку круассана покладіть шматочок риби, авокадо і яйця. Приправити сіллю і poperčite.
7
Посипте зеленню і можна подавати на стіл!