Рецепт Французький круасан фото

Французький круасан
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Шоколад , Листкове тісто
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Круасани
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 30 хв.

Я люблю смачну випічку, але не дуже люблю возитися з тестом. Для таких, як я, придуманий рецепт, як приготувати французький круасан з готового листкового тіста. Готується просто, виходить смачно.

Опис приготування:

Таку випічку дуже легко приготувати, це займе близько півгодини. Тільки обов'язково подбайте про те, щоб тісто було повністю розморожені до того моменту, як ви зберетеся зайнятися випічкою.

Отже, забирайте цей рецепт в свою скарбничку і пробуйте на здоров'я!

  • Тісто листкове дріжджове - 2 штуки(2 список)
  • Яйця - 1 штука
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Шоколадні краплі - 110 грам
французький круасан - фото крок 1
Тісто попередньо розморожуємо. Духовку включаємо на 180 градусів. Тісто трохи розгортаємо і нарізаємо ось такими продовгуватими трикутниками. На кожен кладемо трохи шоколаду.
французький круасан - фото крок 2
Скручуємо круасани, збиваємо яйце з водою і пензликом змащуємо тісто цією сумішшю. Перекладаємо заготовки на деко з пергаментом.
французький круасан - фото крок 3
Випікаємо круасани 20-25 хвилин до красивого золотистого кольору.

Схожі рецепти