Французький круасан
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю смачну випічку, але не дуже люблю возитися з тестом. Для таких, як я, придуманий рецепт, як приготувати французький круасан з готового листкового тіста. Готується просто, виходить смачно.
Таку випічку дуже легко приготувати, це займе близько півгодини. Тільки обов'язково подбайте про те, щоб тісто було повністю розморожені до того моменту, як ви зберетеся зайнятися випічкою.
Отже, забирайте цей рецепт в свою скарбничку і пробуйте на здоров'я!
- Тісто листкове дріжджове - 2 штуки(2 список)
- Яйця - 1 штука
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Шоколадні краплі - 110 грам
Тісто попередньо розморожуємо. Духовку включаємо на 180 градусів. Тісто трохи розгортаємо і нарізаємо ось такими продовгуватими трикутниками. На кожен кладемо трохи шоколаду.
Скручуємо круасани, збиваємо яйце з водою і пензликом змащуємо тісто цією сумішшю. Перекладаємо заготовки на деко з пергаментом.
Випікаємо круасани 20-25 хвилин до красивого золотистого кольору.