Хліб Круасан
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування хліба Круассан в хлібопічці. Хлебопечка дає можливість свіжий і смачний хліб прямо у себе вдома.
Хліб випечений в хлібопічці по даним рецептом виходить ароматним, рум'яним і дуже смачним. Ніяких складнощів в процесі його приготування не виникає.
- Молоко сухе - 3 Ст. Ложки
- Пшеничне борошно - 500 грам
- Масла вершкового - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Вода - 280 мілілітрів
- Цукру - 3 Ст. Ложки
1. Сухе молоко можна замінити звичайним, тільки не забудемо зменшити води. Якщо, наприклад, молока – 100 мл, то треба 200 мл. Води. Режимом хлібопічки буде: французький - «тісто». Тісто виглядає так після трьох годин і тридцяти хвилин приготування.
2. Коли тісто дістали з хлібопічки, додаємо в нього вершкового масла, (вершкове масло - не солоне! ).
3. Розтоплюємо масло. Як можна тоненько розгортає тісто. Стіл, на якому розгортає тісто, без борошна і сухої. Тісто прилипати не повинно. Даємо розтопленого масла охолонути.
4. Круасан рясно намазуємо маслом. Скачує дуже щільний рулет. Все змажемо маслом ще раз.
5. У контейнер поміщаємо наш рулет, і дві години, в хлібопічці, даємо йому настоятися. Його обсяг повинен збільшитися вдвічі.
6. Після цього, обраним режимом у нас буде: випічка - 60 хвилин.