Рецепт Хліб Круасан фото

Хліб Круасан
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Борошно
На обід , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 6 г. 30 хв.

Рецепт приготування хліба Круассан в хлібопічці. Хлебопечка дає можливість свіжий і смачний хліб прямо у себе вдома.

Опис приготування:

Хліб випечений в хлібопічці по даним рецептом виходить ароматним, рум'яним і дуже смачним. Ніяких складнощів в процесі його приготування не виникає.

  • Молоко сухе - 3 Ст. Ложки
  • Пшеничне борошно - 500 грам
  • Масла вершкового - 2 Ст. Ложки
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Вода - 280 мілілітрів
  • Цукру - 3 Ст. Ложки
хліб Круасан - фото крок 1
1. Сухе молоко можна замінити звичайним, тільки не забудемо зменшити води. Якщо, наприклад, молока – 100 мл, то треба 200 мл. Води. Режимом хлібопічки буде: французький - «тісто». Тісто виглядає так після трьох годин і тридцяти хвилин приготування.
хліб Круасан - фото крок 2
2. Коли тісто дістали з хлібопічки, додаємо в нього вершкового масла, (вершкове масло - не солоне! ).
хліб Круасан - фото крок 3
3. Розтоплюємо масло. Як можна тоненько розгортає тісто. Стіл, на якому розгортає тісто, без борошна і сухої. Тісто прилипати не повинно. Даємо розтопленого масла охолонути.
хліб Круасан - фото крок 4
4. Круасан рясно намазуємо маслом. Скачує дуже щільний рулет. Все змажемо маслом ще раз.
хліб Круасан - фото крок 5
5. У контейнер поміщаємо наш рулет, і дві години, в хлібопічці, даємо йому настоятися. Його обсяг повинен збільшитися вдвічі.
хліб Круасан - фото крок 6
6. Після цього, обраним режимом у нас буде: випічка - 60 хвилин.

Схожі рецепти