Млинцеві смужки з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу запропонувати Вам дуже смачний і ситний сніданок у вигляді млинцевих смужок з підсмаженою беконом в якості начинки. Заходьте і угощайтесь!
Для таких смужок можна зробити будь-який - Ваше улюблене млинцеве тісто, как бездрожжевое, так і на дріжджах. Головне, щоб по консистенції воно було як густий кефір. Врахуйте при приготуванні тесту, що бекон сам по собі солоний, тому тісто краще дещо не досолити. Подавайте такі млинці на сніданок зі сметаною або на закуску з томатним соусом, наприклад.
- Борошно - 130 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Куряче яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Бекон - 300 грам (сирокопчений)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Обсмажте бекон на сухій, гарячій сковороді.
Змішайте тепле молоко, яйця, олія, борошно, цукор, сіль і соду до однорідного стану. Дайте постояти 10 хвилин.
Налийте на гарячу сковороду млинцеве тісто в довжину. Зверху покладіть смужку бекону, притисніть трохи. Полийте бекон тестом, зигзагоподібно рухами.
Обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
Подавайте відразу.
Смачного!