Рецепт Млинцеві мішечки фото

Млинцеві мішечки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Страви з начинкою , Млинці
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Смачна закуска як в будні, так і на святковому столі - млинцеві мішечки. Причому наповнювати їх ви можете будь-якою начинкою, але найкраще - м'ясної. Особливо смачні мішечки з обсмаженої свининою і луком.

Опис приготування:

Подавати закуску потрібно неодмінно гарячої, причому самі млинці і начинку ви можете приготувати заздалегідь і просто прогріти зібрану закуску в духовці або мікрохвильовій печі, на пательні, вливши невелику кількість води. Не забувайте про різні соуси: сметану, кетчуп, часниковий майонез - з ними блюдо виходить набагато смачніше!

  • Свинина - 200 грам (відварна)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
  • Цибуля зелена - 1-2 штук (стебла для зав'язок)
млинцеві мішечки - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
млинцеві мішечки - фото крок 2
Курячі яйця вбийте в глибоку ємність, влийте туди ж кефір будь-якої жирності, воду, приправити сіллю. Збийте все віночком або вилкою.
млинцеві мішечки - фото крок 3
Всипте пшеничне борошно вищого гатунку і замісити НЕ туге млинцеве тісто. Влийте в тісто 2 ст.Л. Рослинного масла без запаху і залиште на 20 хвилин.
млинцеві мішечки - фото крок 4
В цей час очистіть цибулину від лушпиння, промийте у воді і наріжте дрібними кубиками. Таким же чином наріжте і відварну свинину. Влийте на сковороду олію, всипте лушпиння нарізку і нарізку свинини. Обжарьте до румяности, посоліть і вимкніть нагрів. Начинка для млинців повністю готова!
млинцеві мішечки - фото крок 5
Розжарити Блінн сковороду, влийте на неї частину тесту і спечіть млинець, підсмаживши його по 2 хвилини з кожного боку. Таким же чином приготуйте і інші млинці.
млинцеві мішечки - фото крок 6
Викладіть в середину кожного млинця по 1 ст.Л. Приготовленої начинки.
млинцеві мішечки - фото крок 7
Промийте стебла зеленої цибулі. Акуратними рухами зберіть краю млинця, створюючи барвистий мішечок і зв'яжіть його пером зеленого лука. Дійте акуратно - зелена цибуля часто рветься. Його можна замінити сиром"Сулугуні" , "кіски" , Розгорнувши їх або.
млинцеві мішечки - фото крок 8
Подавайте приготовані для млинців мішечки до столу теплими разом зі сметаною будь-якої жирності або іншими соусами.

Схожі рецепти