Млинцеві мішечки
(покроковий рецепт з фото)
Смачна закуска як в будні, так і на святковому столі - млинцеві мішечки. Причому наповнювати їх ви можете будь-якою начинкою, але найкраще - м'ясної. Особливо смачні мішечки з обсмаженої свининою і луком.
Подавати закуску потрібно неодмінно гарячої, причому самі млинці і начинку ви можете приготувати заздалегідь і просто прогріти зібрану закуску в духовці або мікрохвильовій печі, на пательні, вливши невелику кількість води. Не забувайте про різні соуси: сметану, кетчуп, часниковий майонез - з ними блюдо виходить набагато смачніше!
- Свинина - 200 грам (відварна)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Кефір - 1 Склянка
- Вода - 50 мілілітрів
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
- Цибуля зелена - 1-2 штук (стебла для зав'язок)
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Курячі яйця вбийте в глибоку ємність, влийте туди ж кефір будь-якої жирності, воду, приправити сіллю. Збийте все віночком або вилкою.
Всипте пшеничне борошно вищого гатунку і замісити НЕ туге млинцеве тісто. Влийте в тісто 2 ст.Л. Рослинного масла без запаху і залиште на 20 хвилин.
В цей час очистіть цибулину від лушпиння, промийте у воді і наріжте дрібними кубиками. Таким же чином наріжте і відварну свинину. Влийте на сковороду олію, всипте лушпиння нарізку і нарізку свинини. Обжарьте до румяности, посоліть і вимкніть нагрів. Начинка для млинців повністю готова!
Розжарити Блінн сковороду, влийте на неї частину тесту і спечіть млинець, підсмаживши його по 2 хвилини з кожного боку. Таким же чином приготуйте і інші млинці.
Викладіть в середину кожного млинця по 1 ст.Л. Приготовленої начинки.