Мішечки з сиром і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Мішечки з відбивною з сиром і грибами виходять дуже смачні, ситні й ароматні. Відмінна закуска для святкового столу. Приготуйте, не пошкодуєте.
Основу для мішечків становитиме свиняча відбивна. Поріжте м'ясо пластинками і добре відбийте. На кожну відбивну покладіть по скибочці сиру, трохи пропущеного через прес часнику і по парі ложок маринованих грибів. Загорніть відбивну в вигляді мішечка, закріпіть краю і запечіть у фользі в духовці протягом півгодини. Для 10 хвилин до готовності зніміть верхній шар фольги, щоб блюдо підрум'янилося. На стіл подайте зі свіжою зеленню і сметаною. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Мариновані гриби - 300 грам
- Сир плавлений - 200 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль, спеції - За смаком
Свинину порізати пластинками і добре відбийте. Додати сіль, додайте спеції за смаком.
На відбивну покладіть по скибочці сиру, гриби і трохи пропущеного через прес часнику.
Загорніть краї відбивною і зберіть у вигляді мішечка. Його можна зав'язати ниткою, либо заколоть зубочисткой.
З фольги зробіть імпровізовані формочки, в кожну з яких покладіть по мішечку. Складіть в форму для запікання, накрийте листом фольги і запечіть в духовці близько 20 хвилин. Потім зніміть лист фольги і залиште страву в духовці ще на 10 хвилин, щоб вийшла рум'яна кірочка. На стіл подайте зі свіжою зеленню і сметаною.