Рецепт Хрусткі мішечки з креветками фото

Хрусткі мішечки з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування хрустких мішечків з креветками. Таке блюдо дуже добре приготувати на обід.

Опис приготування:

Готують мішечки з креветками на маслі, холодною водою заливають і до напівготовності гасять. Потім додати масло і готувати до готовності. Дуже смачно.

  • Борошно - 200 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Креветки - 30 штук
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Вершки, пачка - 1 штука
  • Ікра червона - За смаком
хрусткі мішечки з креветками - фото крок 1
1. Приготуємо тісто. Порівну розділимо воду і борошно. Наливаємо одну частину води в чайник, а іншу поставимо в морозилку. Замісити тісто, в одній склянці вода крижана, а в іншому - окріп.
хрусткі мішечки з креветками - фото крок 2
2. Потім з'єднуємо разом обидва тести і залишимо його відпочити. Таке тісто треба добре місити. Тепер займемося креветками. Їх можна відварити, а можна і не відварювати. Помістимо креветки в миску і трохи поливаємо соєвим соусом. Трохи промарінуем.
хрусткі мішечки з креветками - фото крок 3
3. Тісто розкачати в ковбаску, потім нарізаємо шматочками. Тонкими кружальцями розгортаємо кожен шматочок. За три креветки кладемо в середину гуртків.
хрусткі мішечки з креветками - фото крок 4
4. Звертаємо кружки тіста в мішечки. Хвилин на двадцять п'ять залишаємо мішечки.
хрусткі мішечки з креветками - фото крок 5
5. На сковороді розігріємо масло, поставимо мішечки, до середини мішечків заливаємо холодною водою. Хвилини три тримаємо під кришкою. Потім на кожен мішечок додамо ще трохи олії, і хвилин 10 тушкуємо ще. Поки не випарується вода. Для соусу розігріємо вершки і додамо червоної ікри.
хрусткі мішечки з креветками - фото крок 6
6. Блюдо готово, можемо подавати до столу.

Схожі рецепти