Рулети з млинців з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Давайте об'єднаємо кілька млинців з різною начинкою в один рулет і отримаємо нове і красиве блюдо. Роботи буде трохи більше, чим звичайно, зате результат буде чудовим і на вигляд, і смак!
Яскраве і смачна страва можна приготувати зі звичайних млинців з начинкою. Найбільше радості такої рулет доставить діткам, адже в одному шматочку рулету будуть цілих три млинці з солодкою начинкою. Погодьтеся, мало хто з дітей зможе з'їсти три повновагих млинця після застілля, адже солодкі млинці зазвичай подаються на десерт. А спробувати хочеться все. Як приготувати рулети з млинців з начинкою? Так легко! У цьому ви зможете переконатися, переглянувши і прочитавши цей простий рецепт їх приготування. Фантазуйте з різною начинкою і складайте свої варіанти смачних рулетів!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 10 Ст. Ложок(3 ложки - в тісто, 1, 5 - для начинки з маку, 1, 5-2 - для вишні, 3 - для сметани)
- Яйце - 2-3 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Крем - 250 грам
- Желатин - 2 чайних ложки
- Мак - 3-4 Ст. Ложок
- Вишня свіжа або заморожена - 150 грам
- Ківі - 2 штуки (або банан - 1)
Готуємо тісто для млинців: змішуємо борошно, цукор і сіль. Додаємо яйця з молоком і ретельно розмішуємо, щоб не було грудочок. Тісто краще залишити хвилин на 15-20. Потім потрібно розмішати його з рослинним маслом і спекти тонкі млинці.
У вишні видаляємо кісточки, засипаємо ягоди цукром. Відставляємо в сторону хвилин на 15-20 - нехай вишня насититься цукром. Потім злити сік, що виділився.
Мак подрібнити кавомолкою, додамо до нього півсклянки води і цукор і проварити на невеликому вогні до повного випаровування рідини.
Для третьої начинки візьмемо ківі або банан - як захочете. Очистимо й наріжемо не надто товстими брусками. Відпустку 4 блін, вони нам знадобляться для формування рулету. А в інші млинці загортаємо начинку. У нас буде 3 виду млинців з різною начинкою.
Желатин замочуємо в 100 мл. Води, а потім розпускаємо на водяній бані до повного розчинення крупинок. Збиваємо сметану з цукром, вводимо в неї остиглий желатин, збиваємо. Ставимо в холодильник хвилин на 5-10, щоб маса злегка загусла.
Викладаємо 2 млинця так, щоб краю заходили один на інший. Смажена сметанним кремом краю, де млинці заходять один на інший - щоб вони скріпилися між собою. І так само змащуємо всю поверхню млинців.
Потім викладаємо три млинці з різною начинкою і загортаємо їх порожніми млинцями в рулет.
Тепер наш рулет загортаємо в фольгу, щоб не витекла начинка і щоб надати йому гарну форму. Формуємо ще один рулет із млинців з начинкою. Відправляємо рулети в холодильник.
Приблизно через годинку виймаємо рулети, розгортаємо і нарізаємо. Подаємо до столу.