Рецепт Рулети з млинців фото

Рулети з млинців
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою , Млинці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім, як приготувати рулети з млинців. Начинку в млинці можна додавати будь-яку - справа вашої фантазії. За цим рецептом рулети виходять надзвичайно смачними. Смачного!

Опис приготування:

В якості начинки я використовувала банани, вишню і сир. Такий варіант - ідеальний для всіх ласунів. Тісто для млинців готувала на кефірі - з цим інгредієнтом млинці виходять повітряними. Приємного приготування!

  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Ваніль - 1 щіпка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Кефір - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 50 Ст. Ложок
  • Масло оливкове - 0, 5 Ст. Ложки
  • Вишня без кісточки - 200 грам
  • Банан - 2 штуки
  • Сир - 250 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
рулети з млинців - фото крок 1
У глибокому посуді збиваємо яйця з цукром і ваніліном. Вливаємо потихеньку кефір, додаємо дрібку соди, борошно, все перемішуємо.
рулети з млинців - фото крок 2
Млинці випікаємо на розпеченій сковороді, змащеній маслом для смаження.
рулети з млинців - фото крок 3
Готуємо начинку. Розтираємо з ваніліном сир. Додаємо цукор. Розмішуємо все рівномірно.
рулети з млинців - фото крок 4
Нарізаємо невеликими кубиками банан. Викладаємо начинку на готовий млинець. Закриваємо половину млинчика начинкою з порізаного банана, на іншу половину додаємо вишню у власному соку, очищену від кісточок.
рулети з млинців - фото крок 5
Зверху фруктової начинки викладаємо сирну начинку. Закриваємо млинець, звертаємо його в трубочку. Змащуємо вершковим маслом і ставимо запікатися в духовку на 15 хвилин. Температура при запіканні - 180 градусів.
рулети з млинців - фото крок 6
Рулет дістаємо з духовки, нарізаємо невеликими скибочками. Можна зверху прикрасити вишнею.
Смачного!

Схожі рецепти