Рулети з млинців
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати рулети з млинців. Начинку в млинці можна додавати будь-яку - справа вашої фантазії. За цим рецептом рулети виходять надзвичайно смачними. Смачного!
В якості начинки я використовувала банани, вишню і сир. Такий варіант - ідеальний для всіх ласунів. Тісто для млинців готувала на кефірі - з цим інгредієнтом млинці виходять повітряними. Приємного приготування!
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Ваніль - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Кефір - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 Ст. Ложок
- Масло оливкове - 0, 5 Ст. Ложки
- Вишня без кісточки - 200 грам
- Банан - 2 штуки
- Сир - 250 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
У глибокому посуді збиваємо яйця з цукром і ваніліном. Вливаємо потихеньку кефір, додаємо дрібку соди, борошно, все перемішуємо.
Млинці випікаємо на розпеченій сковороді, змащеній маслом для смаження.
Готуємо начинку. Розтираємо з ваніліном сир. Додаємо цукор. Розмішуємо все рівномірно.
Нарізаємо невеликими кубиками банан. Викладаємо начинку на готовий млинець. Закриваємо половину млинчика начинкою з порізаного банана, на іншу половину додаємо вишню у власному соку, очищену від кісточок.
Зверху фруктової начинки викладаємо сирну начинку. Закриваємо млинець, звертаємо його в трубочку. Змащуємо вершковим маслом і ставимо запікатися в духовку на 15 хвилин. Температура при запіканні - 180 градусів.
Рулет дістаємо з духовки, нарізаємо невеликими скибочками. Можна зверху прикрасити вишнею.
Смачного!
Смачного!