Рецепт Бісквітні рулети з начинкою фото

Бісквітні рулети з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Тістечко, Бісквіт

Дуже ніжні, апетитні і неймовірно смачні бісквітні рулети з начинкою в домашніх умовах - це прекрасна альтернатива покупним аналогам. До того ж, спекти їх не так вже й складно.

Цей варіант, як приготувати рулет з начинкою з полуниці і кремом зі збитих вершків, прекрасно підійде як для домашнього десерту, так і для пікніка, наприклад. До того ж, ви можете використовувати абсолютно будь-які фрукти і ягоди для начинки, а кількість крему варіювати за смаком. Забудьте про покупні солодощі з хімічними добавками, печіть бісквітні рулети з начинкою в домашніх умовах!

  • Яйце - 5 штук
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Полуниця - 200 грам
  • Вершки - 400 грам
бісквітні рулети з начинкою - фото крок 1
1. Мартенс відділи Желтков. Перші збийте з дрібкою солі і половиною цукрової пудри в міцну піну. Жовтки розітріть з другою половиною цукрової пудри, всипте просіяне борошно.
бісквітні рулети з начинкою - фото крок 2
2. Викладіть третину білків до жовтків, перемішайте акуратно, а потім додайте решту. Намагайтеся перемішувати так, щоб тісто залишалося повітряним.
бісквітні рулети з начинкою - фото крок 3
3. Підготуйте лист, який застеліть пергаментом і при бажанні змастіть вершковим маслом. До речі, в рецепті приготування бісквітних рулетів з начинкою можна використовувати також какао або горіхову борошно (миндальную, наприклад). Буде дуже класно. Викладіть тісто на деко, відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
бісквітні рулети з начинкою - фото крок 4
4. Коли корж підрум'яниться, можна діставати його з духовки. Час безпосередньо залежить від розміру вашої форми і, відповідно, товщини коржа.
бісквітні рулети з начинкою - фото крок 5
5. Перекладіть бісквіт на чистий рушник і акуратно згорніть. Паралельно вимийте, обсушити і наріжте полуницю. Додайте трохи цукру, дайте їй постояти хвилин 5, щоб утворився сік.
бісквітні рулети з начинкою - фото крок 6
6. Акуратно розгорніть корж, викладіть на нього полуницю. Збийте вершки з додаванням цукрової пудри за смаком.
бісквітні рулети з начинкою - фото крок 7
7. Частина вершків викладіть на полуницю і розподіліть рівним шаром.
бісквітні рулети з начинкою - фото крок 8
8. Знову поверніть бісквіт щільним рулетом.
бісквітні рулети з начинкою - фото крок 9
9. Через пару годин вже можна пробувати, що вийшло. Але при бажанні ви можете ваші бісквітні рулети з начинкою в домашніх умовах прикрасити зверху вершками, а потім обсипати горішками, наприклад.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти