Міні-рулети бісквітні
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми в магазинах бачили і купували маленькі рулети. Вони добре поєднуються з чаєм і бувають з різною прошарком. Так чому б самим не зробити цю прекрасну випічку? Домашнє адже смачніше!
І зробити це буде не так складно, як ви думаєте. Замісити описане тісто один раз, ви зможете потім повторювати його дуже легко і міняти начинки за своїм смаком. Вам потрібно тільки прочитати про те, як приготувати міні-рулети бісквітні. Прекрасний десерт полюбиться і дітям, і дорослим.
- Цукор - 85 грам
- Яйце - 3 штуки
- Глазур - 1 штука (упаковка)
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Соус або вище - 6 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
В одній мисці збийте білки з сіллю до білих піків, а в інший - жовтки з цукром.
Змішайте маси, додайте в них 3 ст. Ложки соусу, крохмаль, розпушувач і борошно. Замішайте тісто.
Тісто влийте на деко з пергаментним папером. Розрівняйте. Випікайте при 180 градусах протягом 15 хвилин. Діставати бісквіт потрібно, поки він не зарум'яниться.
Бісквіт розділіть на смужки і загорніть в папір. Залиште його остигати.
Потім акуратно розгорніть, промажьте соусом і знову загорніть в рулети. Приготуйте глазур по інструкції на упаковці.
Облийте рулети глазур'ю. Після того як вона охолоне, можете їх подавати. Приємного чаювання!