Булочки-рулети з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Всі добре знають солодкі «Равлики», їх зазвичай роблять з родзинками. А як щодо сирних «Равликів»? Розповім простий рецепт, як приготувати булочки-рулети з сирною начинкою, він часто виручає мене.
Якщо хочете, щоб начинка не здавалася надто сухий, змастіть тісто томатним соусом або сметаною. Можна використовувати твердий або плавлений сир, а також скомбінувати кілька сортів твердого сиру. Можете додати будь-які спеції (наприклад, орегано, базилік). Булочки їжте гарячими (тоді сир буде тягнутися) або вже остиглими, вони завжди дуже смачні.
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Борошно - 100-125 мілілітрів
- Твердий сир - 50 грам
- Томатний соус - За смаком
- Орегано - За смаком
- Жовток - 1 штука
1. У чашу міксера викладіть м'яке вершкове масло, до нього додайте борошно. Розмішайте, додати перець і vlejte 100 мілілітрів молока, перемішайте і в разі потреби влийте ще молока, якщо тісто не тримається. Викладіть тісто на стіл і розкотіть.
2. Додайте пару крапель томатного соусу (або будь-який інший), щоб булочки були сухими.
3. Розмажте соус по всьому пласту, посипте орегано і тертим сиром (будь-який сорт).
4. Поверніть пласт в рулетик і розріжте на частини, кожну частину змастіть курячим жовтком.
5. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 12-15 хвилин.
6. Насолоджуйтесь простий і смачною випічкою.