Бісквіт з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібно швиденько придумати що-небудь до чаю, тоді цей досить простий рецепт бісквіта з сирною начинкою буде як не можна до речі. Гарний, смачний, нескладний - відмінний варіант випічки.
Цей вельми вдалий рецепт приготування бісквіта з сирною начинкою при бажанні можна доповнити ягодами або фруктами, що зробить десерт ще смачніше і корисніше. Ідеальне поєднання коржа, сиру і ягід робить випічку неймовірно апетитною. Спробуйте повторити цей рецепт: ви залишитеся задоволені результатом!
- Яйце - 5 штук(2 - в бісквіт, 3 - в сир)
- Цукор - 220 грам(120 грамів - в бісквіт, 100 грамів - в сир)
- Сир - 0.5 кілограма
- Манна крупа - 1 Ст. Ложка
- Ягоди - 1 Склянка (по бажанню)
- Вершкове масло - 50 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
1. Насамперед слід приготувати бісквіт. З'єднайте в глибокій мисці яйця з цукром. При бажанні ви можете слідувати класичного варіанту, коли жовтки збиваються окремо від білків.
2. Вершкове масло розтопіть і трохи остудіть. Потім влийте до яєць, продовжуйте збивати.
3. В процесі додайте кукурудзяний крохмаль і соду.
4. Всипте приблизно половину борошна, заздалегідь просіявши її, а потім поступово додайте в міру необхідності.
5. Слідкуйте за консистенцією, так як тісто не повинно бути занадто щільним. Підготуйте форму, змастивши її маслом або застеливши пергаментом. Перелийте тісто в форму.
6. Тепер можна приступити до начинки. В окремій мисочці збийте яйця з цукром.
7. Додайте сир і трохи манної крупи. При бажанні можна доповнити цей простий рецепт бісквіта з сирною начинкою родзинками або іншими сухофруктами.
8. Помістіть начинку в центр бісквіта. Можете присипати зверху ягодами за смаком. Надішліть форму в духовку (попередньо розігрівати її не потрібно).
9. При температурі близько 180 градусів випікайте бісквіт з сирною начинкою в домашніх умовах близько 40 хвилин.
Потім трохи остудіть, наріжте порційними шматочками - і пробуйте, що вийшло. Смачного!
Потім трохи остудіть, наріжте порційними шматочками - і пробуйте, що вийшло. Смачного!