Млинцевий пиріг з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Звичайні млинці, але з оригінальною незвичайною подачею - це дуже смачно, красиво і корисно. Відмінна страва ідеально підійде для недільного сніданку і обов'язково сподобається вашій родині.
Щоб здивувати своїх рідних, ми зі звичайних продуктів, звичних нам, готуємо незвичайні страви. Я хочу вам запропонувати рецепт приготування млинцевого пирога з сирною начинкою. Нічого складного в приготуванні немає, можете навіть підключити до готування дітей, їм буде дуже цікаво допомагати вам. Блюдо вийде смачним і яскравим!
- Млинці тонкі - 13-14 штук
- Сир - 500 грам
- Яйця - 3 штуки(2 шт. - для начинки, 1 - для заливки)
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Чорна смородина - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 80 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
Змішуємо сир, ванільний цукор, звичайний цукор і 2 яйця. Все це перебиваємо блендером до однорідної маси.
Ділимо цю сирну масу на 3 рівні частини. В одну частину додаємо какао, в другу - смородину, перебиваємо блендером і ще 1 ст. Ложку крохмалю додаємо. А в третю частину кладемо тільки 1 ст. Ложку крохмалю.
Млинці випікаємо за своїм улюбленим рецептом. Викладаємо начинку на млинець, загортаємо його рулетиком. Робимо по 3 млинчика з різними начинками.
Форму треба змастити маслом і застелити 4-ма млинцями так, щоб їхні краї звисали. Вершки і яйце зіб'ємо, смажена цією сумішшю млинчики.
Викладаємо рулетики з різною начинкою. Заливаємо сумішшю з яйця і вершків. Закриваємо краями млинців, а зверху змащуємо яєчно-вершковою сумішшю.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 25. Потім пиріг перевертаємо і змащуємо вершковим маслом.
Прикрашаємо пиріг пудрою і какао або шоколадом.