Рецепт Бісквітний торт з сирною начинкою фото

Бісквітний торт з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця
Для дітей
Випічка , Торти , Бісквіт , Бісквітний торт
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам, як приготувати бісквітний торт з сирною начинкою в домашніх умовах. Це досить легко - просто скористайтеся цим рецептом, і самі зрозумієте, що випічка буває постій і смачною!

Опис приготування:

Перед вами чарівний і простий рецепт бісквітного торта з сирною начинкою. Я скільки раніше не робила сирних кремів, але саме цей хоч він і рідкуватий, найкраще поєднується з бісквітом - він трохи просочує його, за рахунок чого бісквіт стає соковитіше, а зайва рідина з крему вбирається! ідеальне поєднання, чи не так? А тепер я розповім, як приготувати бісквітний торт з сирною начинкою!

  • Вершкове масло - 200 грам(150 грам - в вершках. Інше в бісквіт)
  • Цукор - 350 грам (половину - в вершках, половину в бісквіти)
  • Сир - 200 грам
  • Фруктове пюре - 50 грам (я додала абрикосово-апеьсіновое варення.)
  • Яйця - 9 штук(5 шт. В вершках, 4 шт. В тісто)
  • Борошно - 1 Склянка
  • Прикраса - 1 За смаком
  • Ягоди - 1 За смаком (я додала жменю чорної смородини)
бісквітний торт з сирною начинкою - фото крок 1
1. Для начинки сир на водяній бані змішаємо і перетираємо якісно з маслом, потім додамо цукор, фруктове пюре, ягоди і акуратно, по одному вводимо яйця, щоб не згорнулися. Перемішаємо якісно.
бісквітний торт з сирною начинкою - фото крок 2
2. Окремо змішаємо компоненти для тіста - олія, цукор, яйця і борошно, перемішаємо ретельно і розливаємо в дві форми. Випікаємо приблизно 20-30 хвилин кожен при температурі 180 градусів.
бісквітний торт з сирною начинкою - фото крок 3
3. Ось такі гарні виходять бісквіти! Відразу духовку не відчиняйте, нехай прямо там охолонуть. А потім дістаємо, змащуємо рясно отриманим кремом половинки.
бісквітний торт з сирною начинкою - фото крок 4
4. І з'єднуємо половинки! Нехай постоїть в такому вигляді торт в холодильнику як мінімум півгодини, а потім дістаємо і подаємо!

Схожі рецепти