Бісквітний торт з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати бісквітний торт з сирною начинкою в домашніх умовах. Це досить легко - просто скористайтеся цим рецептом, і самі зрозумієте, що випічка буває постій і смачною!
Перед вами чарівний і простий рецепт бісквітного торта з сирною начинкою. Я скільки раніше не робила сирних кремів, але саме цей хоч він і рідкуватий, найкраще поєднується з бісквітом - він трохи просочує його, за рахунок чого бісквіт стає соковитіше, а зайва рідина з крему вбирається! ідеальне поєднання, чи не так? А тепер я розповім, як приготувати бісквітний торт з сирною начинкою!
- Вершкове масло - 200 грам(150 грам - в вершках. Інше в бісквіт)
- Цукор - 350 грам (половину - в вершках, половину в бісквіти)
- Сир - 200 грам
- Фруктове пюре - 50 грам (я додала абрикосово-апеьсіновое варення.)
- Яйця - 9 штук(5 шт. В вершках, 4 шт. В тісто)
- Борошно - 1 Склянка
- Прикраса - 1 За смаком
- Ягоди - 1 За смаком (я додала жменю чорної смородини)
1. Для начинки сир на водяній бані змішаємо і перетираємо якісно з маслом, потім додамо цукор, фруктове пюре, ягоди і акуратно, по одному вводимо яйця, щоб не згорнулися. Перемішаємо якісно.
2. Окремо змішаємо компоненти для тіста - олія, цукор, яйця і борошно, перемішаємо ретельно і розливаємо в дві форми. Випікаємо приблизно 20-30 хвилин кожен при температурі 180 градусів.
3. Ось такі гарні виходять бісквіти! Відразу духовку не відчиняйте, нехай прямо там охолонуть. А потім дістаємо, змащуємо рясно отриманим кремом половинки.
4. І з'єднуємо половинки! Нехай постоїть в такому вигляді торт в холодильнику як мінімум півгодини, а потім дістаємо і подаємо!