Простий рецепт млинців на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Млинці або класичні французькі крепи є улюбленим блюдом багатьох. Їх їдять на сніданок або як десерт. Тут я покажу простий рецепт млинців на молоці з ванільним смаком.
Якщо у вас є час, то можете дати тісту постояти хвилин 10-15, накривши його плівкою.
Випікаються такі млинці дуже просто і досить швидко. А головне - вони дуже смачні. У літній сезон прекрасно доповнювати їх свіжими фруктами і ягодами.
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 550 мілілітрів
- Цукор - 50 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно пшеничне - 290 грам
- Вершкове масло - За смаком (для смаження)
Збийте яйця і поступово додайте до них молоко, борошно, цукор. Не забудьте покласти солі і ваніліну. Збити тісто можна блендером.
Добре розігрійте сковороду і змастіть маслом. Влийте трохи тесту.
Розподіліть тісто і смажте млинець з двох сторін до золотистого кольору.
Подавайте млинці гарячими з улюбленими наповнювачами і соусами.