Піца в м'яких булочках
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати піцу в м'яких булочках. Звичайно, схожість з піцою тут тільки завдяки набору інгредієнтів: томатному соусу, ковбасі й достатку сиру. Спробуйте!
Цей рецепт вам згодиться, якщо немає часу, бажання або сил на приготування тіста, а поласувати піцою все ж хочеться. Тоді просто візьміть несолодкі булочки і абсолютно будь-яку начинку. Кілька хвилин - і ваша піца вже в духовці! Піца в м'яких булочках з вигляду нагадує пиріг, але, якщо чесно, то вона набагато смачніше (звичайно, особисто для мене, завзятого піццелюбітеля)! Велика кількість сиру і ковбаси - це дійсно дуже смачно. Тільки уявіть: виймаєте ви одну булочку, сир в середині тягнеться, все таке м'яке і ніжне ...
- Булочки - 6-8 штук
- Томатний соус - 2-3 Ст. Ложок
- Пепероні - 20 скибочок
- Сир твердий - 150 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Орегано сушений - 1 Чайна ложка
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Булочки я купую в будь-якому хлібному магазині, зазвичай вони йдуть вже посипані сумішшю зелені і часнику.
Розріжте булочки уздовж навпіл, покладіть в форму, підходить за розміром. Змастіть булочки будь-яким томатним соусом.
Сир натріть на крупній тертці, залишивши приблизно 1/4 частина. Половиною натертого сиру присипте булочки.
Потім викладіть ковбасу. Дуже зручно купувати ковбасу, вже порізану на скибочки. Або просто попросите в магазині, щоб вам її порізали на слайсери.
Зверху ковбасу присипте другою половиною сиру.
Накрийте булочкою. Місце розрізу можна також змастити томатним соусом - буде ще смачніше!
Приготуйте заливку. Масло змішайте з яйцем, часниковим порошком і орегано.
Отриманою сумішшю змастіть верх булочкек.
Запікайте піцу на м'яких булочках в розігрітій до 180 градусів духовці 12-15 хвилин. Як тільки зверху булочки підзолотившись, а сир розтопиться, виймайте з духовки. Особливо смачні такі міні-піци в гарячому вигляді. Смачного!