Картопля-гармошка з часниковим маринадом «маху» і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний рецепт, який можна приготувати на святковий стіл. Картопля-гармошка виходить хрусткою і рум'яною, а часниковий маринад додасть оригінальності смаку.
Для цього рецепта вибирайте картоплю з чистою шкіркою, без помітних дефектів, середнього розміру, тоді вона швидше приготується. #Махеев'_чудеса_за_полчаса
- Картопля - 4-6 штук
- Сир - 30 грам
- Часниковий маринад - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Картопля в шкірці добре помийте щіточкою, обсушити. Наріжте на тонкі скибочки, але не до кінця. Дно картоплі повинно залишитися цілим.
Для соусу змішайте майонез, часниковий маринад "маху" і лимонний сік.
Змастіть картопля з усіх боків соусом. Приправити сіллю і poperčite. Надішліть запікатися на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Для 5 хвилин до готовності посипте картоплю тертим сиром і продовжуйте запікати.
Перед подачею посипте картоплю зеленню і подавайте до столу. Смачного!