Рецепт Брюссельська капуста з часниковим маринадом «Maxeev »» фото

Брюссельська капуста з часниковим маринадом «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Брюссельська капуста
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Рецепт простого гарніру з брюссельської капусти. Він виходить вершкової, ніжною і дуже легким на смак. А завдяки часниковому маринаду Махеев' з'являється пікантна нотка в смаку.

Опис приготування:

Я використовую заморожену брюссельську капусту, її можна перед приготуванням навіть не розморожувати. Якщо використовуєте свіжу, то попередньо відваріть її пару хвилин в підсоленій воді. #Махеев'_чудеса_за_полчаса

  • Брюссельська капуста - 200 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сир - 30-50 грам
  • Мигдаль - 20-30 грам
  • Часниковий маринад - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
брюссельська капуста з часниковим маринадом
Підготуйте всі інгредієнти.
брюссельська капуста з часниковим маринадом
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю масла. Обсмажуйте брюссельську капусту разом з часниковим маринадом приблизно 6 хвилин.
брюссельська капуста з часниковим маринадом
Влийте вершки. Приправити сіллю і poperčite. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте 8-10 хвилин.
брюссельська капуста з часниковим маринадом
Додайте тертий сир, перемішайте. Гасіть блюдо, поки сир не розплавиться.
брюссельська капуста з часниковим маринадом
Мигдаль подрібніть у велику крихту.
брюссельська капуста з часниковим маринадом
Перекладіть брюссельську капусту в тарілку, зверху посипте мигдальною крихтою. Смачного!

Схожі рецепти