Брюссельська капуста з часниковим маринадом «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт простого гарніру з брюссельської капусти. Він виходить вершкової, ніжною і дуже легким на смак. А завдяки часниковому маринаду Махеев' з'являється пікантна нотка в смаку.
Я використовую заморожену брюссельську капусту, її можна перед приготуванням навіть не розморожувати. Якщо використовуєте свіжу, то попередньо відваріть її пару хвилин в підсоленій воді. #Махеев'_чудеса_за_полчаса
- Брюссельська капуста - 200 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сир - 30-50 грам
- Мигдаль - 20-30 грам
- Часниковий маринад - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю масла. Обсмажуйте брюссельську капусту разом з часниковим маринадом приблизно 6 хвилин.
Додайте тертий сир, перемішайте. Гасіть блюдо, поки сир не розплавиться.
Перекладіть брюссельську капусту в тарілку, зверху посипте мигдальною крихтою. Смачного!