Картопля-гармошка з беконом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом картоплі-гармошки з беконом в духовці! смачне, ситне і дуже ароматне блюдо, яке при цьому всім готується прямо дуже просто і швидко. Чи впораються навіть новачки!
Розповім вам, як приготувати картоплю-гармошку з беконом в духовці. Смачно і просто! Взагалі це ідеальне закусочноестраву, якщо, наприклад, до вашого чоловіка раптово прийшли друзі, і їх треба чимось годувати. Тут же ідеальний варіант бюджетного і смачної страви. За рахунок бекону картопля виходить настільки ситної, що по одній картоплині на людину буде цілком досить! рекомендую приготувати!
- Картопля - 900 грам
- Бекон - 150 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Спеції - 1 За смаком
1. Спочатку - підготовчий етап. Картоплю (вибираємо великі бульби) PIME і чистий, робимо в ній поздовжні розрізи. Бекон і сир нарізаємо скибочками.
2. Картоплю тепер фаршируємо, чергуючи шматочки сиру і бекону. Солимо, посипаємо спеціями і відправимо в духовку.
3. Приблизно через годину блюдо вже буде готово!