Кабачки під майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки під майонезом - легка і швидка закуска. Вам не доведеться на нього особливо витрачається, всі компоненти рецепта не дорогі і доступні в будь-якому магазині. Спробуйте це приготувати!
Рецепт приготування не вимагає особливих зусиль від вас. Все робиться швидко, а результат скаже сам за себе. Обов'язково, приготуйте до кабачків часниковий соус. Він додасть пікантності і гостроти страви. Приступимо до приготування кабачків під майонезом в домашніх умовах.
- Кабачки - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 150 грам
- Огірки - 1 штука
Промийте і наріжте кабачки тонкими кільцями.
Викладаємо нижній шар на тарілку. Додати сіль.
Потім викладаємо другий шар. Так само солимо.
Розігріваємо сковороду. Тим часом, кабачки потрібно обваляти в борошні.
Обсмажуємо кабачки, до появи золотистої скоринки.
Кабачки смажене. Приготуємо до них соус. Подрібніть часник.
Змішайте часник з майонезом.
Розкладіть кабачки на тарілці.
Змастіть часниковим соусом нижній шар. Потім викладіть верхній шар і повторно змастіть соусом.
Готово! Прикрасьте кабачки кільцями огірків і подавайте до столу! Смачного!