Кабачки з часником і майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Такі кабачки можуть бути і гарніром, і zakuskoy, а так же самостійною стравою. Приготувати їх дуже легко, а сподобаються вони абсолютно всім, навіть дітям.
Перша страва, яке я приготувала в своєму житті, були ось такі кабачки, мені тоді було років 12. Воно так сподобалося батькам, що згодом вони мене ще не раз просили його зробити, ну а сьогодні я хочу і з вами поділитися цим простим рецептом кабачків з часником і майонезом. Тут немає абсолютно нічого складного, і навіть дитина з ним впорається, тому ви не встигнете озирнутися, як на вашому столі будуть стояти дуже смачні і ароматні кабачки. Я готую таке блюдо дуже часто, тому що воно завжди розходиться швидко, повірте, ваших рідних і друзів за вуха не відтягнеш від цієї смакоти. Вам залишається тільки купити кабачок в найближчому магазині і уважно ознайомитися з моїм рецептом приготування кабачків з часником і майонезом.
- Кабачок молодий - 1 штука
- Борошно - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)