Грінки з майонезом і часником
(покроковий рецепт з фото)
Грінки з майонезом і часником - відмінний варіант для швидкого перекусу. Таку закуску можна приготувати навіть для святкового столу. Повірте, гості гідно оцінять!
Подавати до столу грінки з майонезом і часником можна з чашкою кави або чаю. До грінками обов'язково додайте трохи сиру і помідори - так вийде соковитіше, смачніше і ситніше.
- Кнопка - 4-5 штук
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Помідори черрі - 3-4 штук
- Сир твердий - 60 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Майонез з'єднайте з пропущеним через прес часником. Перемішайте.
Скибочки батона підсушіть на сухій сковороді до рум'яності.
Змастіть грінки часниковим майонезом.
Поверх грінок викладіть трохи тертого сиру і нарізані пластинами помідори.
Смачного!