Грінки з чорного хліба з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте зустріч з друзями і шукайте недорогі і прості закуски до пива? Один дуже класний варіант якраз представляю вашій увазі. Ситно, швидко, апетитно і пікантно! рекомендую запам'ятати!
Перед вами детальну розповідь про те, як приготувати грінки з чорного хліба з сиром і часником, з покроковими фотографіями. Весь процес не займе і 10 хвилин, так що цей рецепт паличка-виручалочка, коли гості вже на порозі. Подавати до столу такі греночкі можна з домашнім соусом на основі майонезу або сметани, наприклад.
- Хліб - 3 скибочки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - За смаком
- Сир - 50 грам
1. Хліб наріжте невеликими брусочками.
2. Викладіть на сковороду і підсушіть з усіх боків. Можна використовувати і духовку.
3. За цей час очистіть часник і пропустіть через прес. Викладіть його в невелику мисочку. Додайте трохи рослинного масла без запаху. Перемішайте.
4. Гарячі грінки зніміть, швидко промажьте часниковим маслом і присипте тертим сиром. Якщо сир не встиг розплавиться від температури грінок, надішліть на кілька секунд грінки в мікрохвильову піч.