Сухарики з чорного хліба в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хіба є на світі людина, який не любить таку закуску, як сухарики? А я розповім, як приготувати сухарики з чорного хліба в духовці в домашніх умовах! Спробуйте: смачно і дуже цікаво!
Опис приготування:
Розповім, як приготувати сухарики з чорного хліба в духовці. Це дуже цікавий, простий і я б навіть сказала банальних рецепт - хліб тут скоріше запікається, ніж сушиться, тому сухарі повчаться лише зовні такими, всередині ж би будете відчувати приємну хлібну м'якоть. Особисто мені так подобається навіть більше. Спробуйте!
- Буханка хлеба - 1 штука (рекомендую брати темні солодкі сорти зразок"Білоруського" , "Бородінської" або чогось подібного, але підійде будь-який)
- Спеції - За смаком
1. Хліб для цієї мети ідеально підходить"вчорашній" або навіть постарше, так як він не так сильно кришиться. Нарізаємо його дрібними кубиками і щедро присипаємо сіллю і спеціями.
2. На деко висипаємо сухарики, випікаємо-підсушують їх при 220 градусах в духовці, постійно помішувати. Як тільки вам здається, що вони готові приблизно на 80% - саме час їх вимкнути і перемішати, так як вони ще трохи"Загора" від розпеченого дека, на якому вони лежать.
3. Ну от і все! остужаем, не знімаючи з дека, а потім перекладаємо в тарілку і подаємо!