Грінок з чорного хліба
(покроковий рецепт з фото)
Грінки - це найшвидший і смачний спосіб нагодувати велику компанію друзів або колег. Таке частування підійде для перекусу на природі або на фуршеті. Ароматні і хрусткі, вони сподобаються всім.
Якщо ви хочете приготувати смачну закуску, то зверніть увагу на цей рецепт. Хрусткі грінки з житнього хліба стануть ситним доповненням до міцних напоїв. Також їх можна використовувати в якості звичайних бутербродів на сніданок або перекус. Щоб дізнатися, як приготувати грінки з чорного хліба, прочитайте цей рецепт.
- Житній хліб - 400 грам
- Шпроти - 300 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Огірки - 200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Часник - За смаком
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
У сковороду влийте рослинне масло без запаху і гарненько його розігрійте на плиті. Житній хліб наріжте на скибочки товщиною близько полуснатіметра. Обсмажте хліб на олії з обох сторін по кілька хвилин.
Очистіть часник, натріть їм кожну грінку з обох сторін. Потім змастіть з одного боку грінки невеликою кількістю майонезу.
У невелику каструльку налийте воду. Покладіть в неї сирі курячі яйця, поставте каструльку на плиту. Варіть яйця десять хвилин круто. Потім очистіть їх, наріжте кружальцями. Також наріжте свіжі огірки.
Поверх грінок з майонезом покладіть шпроти з банки. Потім викладіть на хліб по кружечку вареного яйця і свіжого огірка. Прикрасьте грінки зеленню і подавайте до столу.