Тарталетки з чорного хліба
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайні тарталетки з бородинского хліба можна приготувати на обід або святкову вечерю. Просто і смачно, підходить для будь-якої начинки. Дивіться рецепт приготування тарталеток з чорного хліба!
Тарталетки можна готувати не тільки з пісочного тіста, але і хліба. Для приготування тарталеток з чорного хліба можна взяти бородинський хліб або житній, якщо вам бородинський здається занадто кислим або насиченим. Не лякайтеся поєднанню авокадо і оселедця - виходить весь оригінально, але цікаво. tartalettes, як і начинка, виходять досить Жирненький, ситними і смачними.
- Хліб - 200 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Funduk - 70 грам
- Яйце - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Сир вершковий - 80 грам
- Оселедець - 100 грам
- Ікра червона - За смаком
- Зелень - За смаком (для прикраси )
Хліб з допомогою блендера подрібніть в крихту. Фундук теж подрібніть. Перемішайте хліб з горіхами, додайте до них масло вершкове розм'якшене і яйце.
Гарненько все перемішайте.
Розподіліть масу хлібну по формах, сформуйте кошики. Випікайте при 190 градусах хвилин 15-17.
Займіться начинкою, поки кошики випікаються. Авокадо чистий, подрібніть його разом з оселедцем в блендері.
До отриманого пюре додайте вершковий сир, акуратно перемішайте.
Дайте готовим тарталетки злегка охолонути, а потім наповніть їх начинкою.
Готові тарталетки з чорного хліба можете подавати з зеленню або прикрасивши ікрою. Смачного!