Грінки з білого хліба з часником
(покроковий рецепт з фото)
Прийшли додому і хочете швидко перекусити? Тоді скористайтеся рецептом, як приготувати грінки з білого хліба з часником. Готуються такі за лічені хвилини і відразу подаються до столу, поки гарячі.
Якщо любите погостріше, то додайте більше часнику, можна подавати їх з овочами, з ковбасою, з сиром або є без нічого. Такі грінки здорово виручають мене, коли в холодильнику нічого немає, а їсти хочеться. Можна зробити їх з чорного або житнього хліба.
- Часник - 4 зубчики
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Хліб білий - 1 штука
- Петрушка - За смаком
1
Очистіть зубчики часнику і подрібніть, потім викладіть в миску і додайте до них оливкова, вершкове масло.
2
Перемішайте гарненько і поставте миску на 1 хвилину в мікрохвильову піч (або 3 хвилини на кухонній плиті).
3
Наріжте скибочками білий хліб (близько 1, 5-2 сантиметра в товщину), обсмажте хліб на розпеченій сковороді до золотистої скоринки.
4
За допомогою кисті відразу змастіть гарячий хліб часниковим маслом, викладіть хліб стопкою і відразу посипте дрібно нарубаної петрушкою.