Грінки з білого хліба
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та ароматні грінки з білого хліба готуються швидко, тому ідеально підходять для сніданку. Спробуйте.
Рецепт грінок з білого хліба я знаю з самого дитинства. Це перша страва, яке я приготувала. До сих пір люблю ці приголомшливі грінки з білого хліба. Рецепт виручає, коли батон або білий хліб починають підсихати, а куди його використовувати, ви не можете придумати. Навіть з сухарів грінки виходять м'якими і смачними. Спробуйте.
- Молоко - 50 мілілітрів
- Яйце - 1-2 штук
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
- Білий хліб - 4-5 скибочок
Збийте яйця з молоком.
Додати сіль.
Білий хліб наріжте рівними по товщині скибочками і умочіть в яєчну масу.
Обсмажуйте з обох боків до рум'яної скоринки.