Cладкіе грінки з білого хліба
(покроковий рецепт з фото)
Любіть балувати своїх домашніх незвичайними сніданками, тоді візьміть на замітку цей рецепт, як приготувати солодкі грінки з білого хліба. Це справжні ласощі, особливо для дітей. Спробуйте!
Як ви ви самі розумієте, це далеко не самий корисний сніданок, адже тут маса жиру і цукру. Але погодьтеся, що час від часу можна побалувати діток такою смакотою, адже багато хто з них просто обожнюють "нутеллу" .
У вихідний день цілком можна поласувати таким сніданком всією сім'єю.
- Кнопка - 4 скибочки (або тостерний хліб)
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Шоколадним крем "нутелла" - 4 Ст. Ложки
- Шоколадні краплі - За смаком
Підготуйте скибочки білого хліба. Я беру тостерний хліб, але ви можете використовувати простий батон. Намажте кожен шматочок "нутеллою" і з'єднайте всередину начинкою по 2 штуки.
З молока, борошна і яйця, добре змішавши інгредієнти віночком, приготуйте кляр. За смаком можете додати туди цукор або шоколадні краплі.
Обмокніть кожен сендвіч гарненько в цей кляр. Розігрійте сковороду з вершковим маслом.
Обсмажте наші грінки до золотистого кольору з обох сторін.
Подавайте грінки гарячими, за бажанням присипавши цукровою пудрою і прикрасивши фруктами або ягодами.