Рецепт Домашні грінки з часником в духовці фото

Домашні грінки з часником в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершкове масло , Часник
Дієтичне харчування , Пісні страви
На швидку руку , На природу , На сніданок
Гостре , Грінки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Ароматні, хрусткі, рум'яні грінки - це смачна закуска! Хочете знати, як приготувати домашні грінки з часником в духовці? Я все розповім.

Опис приготування:

Чому б не приготувати грінки з часником і не заморозити їх про запас? Перед подачею на стіл їх не потрібно розморожувати, а можна відразу відправити в духовку. Такі ж грінки можна відразу запекти в духовці без заморозки. Це смачний сніданок, перекус або закуска до пива.

  • Вершкове масло - 115 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сушена петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Французький багет або батон - 450 грам
домашні грінки з часником в духовці - фото крок 1
1. М'яке вершкове масло викладіть в тарілку, додайте до нього пропущений через прес часник, сушену петрушку, сіль, оливкова олія.
домашні грінки з часником в духовці - фото крок 2
2. Гарненько перемішайте всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса.
домашні грінки з часником в духовці - фото крок 3
3. Французький багет наріжте невеликими скибочками.
домашні грінки з часником в духовці - фото крок 4
4. На кожну скибочку викладіть приблизно 0, 5 столової ложки масляної маси.
домашні грінки з часником в духовці - фото крок 5
5. За допомогою ножа розмажте масло по хлібу.
домашні грінки з часником в духовці - фото крок 6
6. Тут є 2 варіанти: заморозьте хліб в морозилці і використовуйте при потребі або відразу відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10-12 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти