Домашні грінки з часником в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні, хрусткі, рум'яні грінки - це смачна закуска! Хочете знати, як приготувати домашні грінки з часником в духовці? Я все розповім.
Чому б не приготувати грінки з часником і не заморозити їх про запас? Перед подачею на стіл їх не потрібно розморожувати, а можна відразу відправити в духовку. Такі ж грінки можна відразу запекти в духовці без заморозки. Це смачний сніданок, перекус або закуска до пива.
- Вершкове масло - 115 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
- Сушена петрушка - 1 Ст. Ложка
- Французький багет або батон - 450 грам
1. М'яке вершкове масло викладіть в тарілку, додайте до нього пропущений через прес часник, сушену петрушку, сіль, оливкова олія.
2. Гарненько перемішайте всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса.
3. Французький багет наріжте невеликими скибочками.
4. На кожну скибочку викладіть приблизно 0, 5 столової ложки масляної маси.
5. За допомогою ножа розмажте масло по хлібу.
6. Тут є 2 варіанти: заморозьте хліб в морозилці і використовуйте при потребі або відразу відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10-12 хвилин. Смачного!