Рецепт Кабачкова ікра з майонезом і часником фото

Кабачкова ікра з майонезом і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Заготовки

У кабачкову ікру можна додати майонез, добре проварити. Тоді вона буде не тільки смачною, але і відмінно збережеться до нового врожаю кабачків.

Вимийте овочі. Перекрутити їх на м'ясорубці або за допомогою блендера. Варіть заданий час, додайте спеції і закатати в баночки для зберігання.

  • Кабачок - 3 кілограма
  • Майонез - 250 грам
  • Часник - 100 грам
  • Цибуля - 400 грам
  • Томатна паста - 250 грам (або 500 г помідорів)
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
  • Масло rafinirovannoe - 100 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
кабачкова ікра з майонезом і часником - фото крок 1
Підготуємо продукти для ікри. Всі овочі ретельно вимийте і підготуйте до подрібнення.
кабачкова ікра з майонезом і часником - фото крок 2
За допомогою електром'ясорубки або блендера подрібніть кабачки, цибуля і часник.
кабачкова ікра з майонезом і часником - фото крок 3
Перемішайте, і поставте ікру варитися на 1 час. Час від часу перемішуйте, щоб ікра не підгоріла.
кабачкова ікра з майонезом і часником - фото крок 4
В ікру додайте всі спеції згідно зі списком, варіть ще 30 хвилин.
кабачкова ікра з майонезом і часником - фото крок 5
Ікра готова.
кабачкова ікра з майонезом і часником - фото крок 6
Розкладіть по заздалегідь простерилізованою баночках - і закатати.

Схожі рецепти