Кабачкова ікра з майонезом і часником
(покроковий рецепт з фото)
У кабачкову ікру можна додати майонез, добре проварити. Тоді вона буде не тільки смачною, але і відмінно збережеться до нового врожаю кабачків.
Вимийте овочі. Перекрутити їх на м'ясорубці або за допомогою блендера. Варіть заданий час, додайте спеції і закатати в баночки для зберігання.
- Кабачок - 3 кілограма
- Майонез - 250 грам
- Часник - 100 грам
- Цибуля - 400 грам
- Томатна паста - 250 грам (або 500 г помідорів)
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
- Масло rafinirovannoe - 100 мілілітрів
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
Підготуємо продукти для ікри. Всі овочі ретельно вимийте і підготуйте до подрібнення.
За допомогою електром'ясорубки або блендера подрібніть кабачки, цибуля і часник.
Перемішайте, і поставте ікру варитися на 1 час. Час від часу перемішуйте, щоб ікра не підгоріла.
В ікру додайте всі спеції згідно зі списком, варіть ще 30 хвилин.
Ікра готова.
Розкладіть по заздалегідь простерилізованою баночках - і закатати.