Рецепт Кабачкова ікра з майонезом і цибулею фото

Кабачкова ікра з майонезом і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ситна і дуже смачна ікра, як в магазині, і навіть краще! Зберігайте її подалі від прямих сонячних променів в прохолодному місці.

Опис приготування:

Для ікри потрібно подрібнити овочі будь-яким зручним способом (за допомогою м'ясорубки або комбайна). Варіть з томатною пастою і майонезом, потім потрібно закатати в стерильні баночки. Зберігайте в прохолодному місці.

  • Цибуля - 0, 5 кілограма
  • Кабачок - 3 кілограма
  • Томатна паста - 250 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Часник - 50 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Олія рафінована соняшникова - 100 мілілітрів
  • Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
кабачкова ікра з майонезом і цибулею - фото крок 1
Підготуємо продукти.
кабачкова ікра з майонезом і цибулею - фото крок 2
Поріжте всі овочі шматочками, зручними для блендера або м'ясорубки.
кабачкова ікра з майонезом і цибулею - фото крок 3
Пропустіть через електром'ясорубку кабачок, цибуля і часник. Немає м'ясорубки - тоді скористайтеся блендером.
кабачкова ікра з майонезом і цибулею - фото крок 4
Проваріть овочі при повільно кипінні 40-50 хвилин. Помішуйте.
кабачкова ікра з майонезом і цибулею - фото крок 5
Через 40 хвилин додайте майонез, сіль, цукор.
кабачкова ікра з майонезом і цибулею - фото крок 6
Додайте томатну пасту, мелений перець чорний, оцет, олія. Проваріть ще 30 хвилин ікру.
кабачкова ікра з майонезом і цибулею - фото крок 7
Готова ікра має яскравий насичений колір і смак.
кабачкова ікра з майонезом і цибулею - фото крок 8
Підготуйте стерильні баночки і кришки. Розкладіть ікру по банкам і закатати ключем. Переверніть догори дном до повного охолодження. Готово!

Схожі рецепти