Рецепт Кабачки з майонезом на зиму фото

Кабачки з майонезом на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Літні
Заготовки
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Напевно взимку кожному хочеться поласувати чимось смачненьким? Рецепт приготування кабачків з майонезом на зиму допоможе вам вирішити проблему. Обіцяю, буде смачно!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування смачних кабачків з майонезом на зиму.

Дуже проста і неймовірно смачна закуска, хоч на кожен день. Приготуйте баночки і приступимо!

  • Кабачки - 3 кілограма (очищені)
  • Цибуля ріпчаста - 500 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Томатна паста - 250 грам
  • Масло рослинне - 150 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
кабачки з майонезом на зиму - фото крок 1
Очищаємо кабачки від шкірки і насіння, чистий цибулю. Потім пропускаємо все через м'ясорубку.
кабачки з майонезом на зиму - фото крок 2
Додаємо в каструлю майонез.
кабачки з майонезом на зиму - фото крок 3
Тепер додамо томатну пасту і рослинне масло. Перемішуємо і ставимо варитися на 1 час.
кабачки з майонезом на зиму - фото крок 4
Кладемо в каструлю цукор, сіль, перець і лавровий лист. Варимо ще 1 час.
кабачки з майонезом на зиму - фото крок 5
Коли все зварилася, виймаємо лавровий лист. Закочує все в простерилізовані баночки.
Готово, смачного!

Схожі рецепти