Кабачки з майонезом на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Напевно взимку кожному хочеться поласувати чимось смачненьким? Рецепт приготування кабачків з майонезом на зиму допоможе вам вирішити проблему. Обіцяю, буде смачно!
Це класичний рецепт приготування смачних кабачків з майонезом на зиму.
Дуже проста і неймовірно смачна закуска, хоч на кожен день. Приготуйте баночки і приступимо!
- Кабачки - 3 кілограма (очищені)
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Майонез - 250 грам
- Томатна паста - 250 грам
- Масло рослинне - 150 грам
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
Очищаємо кабачки від шкірки і насіння, чистий цибулю. Потім пропускаємо все через м'ясорубку.
Додаємо в каструлю майонез.
Тепер додамо томатну пасту і рослинне масло. Перемішуємо і ставимо варитися на 1 час.
Кладемо в каструлю цукор, сіль, перець і лавровий лист. Варимо ще 1 час.
Коли все зварилася, виймаємо лавровий лист. Закочує все в простерилізовані баночки.
Готово, смачного!
Готово, смачного!