Смажені кабачки з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Це найпростіше і найлегше блюдо з кабачків, але воно завжди буде затребуваним на будь-якому столі. Приготувати його не складе труднощів, тому давайте порадуємо своїх рідних таким чудовим частуванням.
Я думаю, що таке блюдо у багатьох є найулюбленішим, в літній час і до самої осінь його готують повсюдно, це не дивно, адже зробити смажені кабачки з майонезом в домашніх умовах простіше простого. Такі кабачки виходять дуже смачними, правда за рахунок майонезу досить калорійними і жирними, але іноді адже можна себе побалувати. До того ж, коли дивишся на них і відчуваєш їх запах, ставати вже неможливо, хочеться їсти їх знову і знову. Так що якщо хтось ще не знає, як приготувати смажені кабачки з майонезом, то я з задоволенням розповім вам про це, тим більше що вже зовсім скоро почнеться кабачковий сезон.
- Кабачок - 1-2 штук
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно - 1/3 склянки
- Зелень свіжа - 30 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Нарізаємо кабачки кружечками (або зірочками, як я), посипаємо їх сіллю і залишаємо так хвилин на 10-15.
Потім ставимо сковороду з рослинним маслом на вогонь, кабачки обвалюють з усіх боків в борошні й обсмажуємо до золотистої скоринки.
Поки смажаться кабачки, ми викладаємо в мисочку майонез і змішуємо його з подрібненим часником і зеленню.
Тепер викладаємо одним шаром на тарілку кабачки і змащуємо їх сумішшю майонезу, часнику і зелені. Наверх викладаємо другий шар, його також змащуємо і так далі, поки не закінчаться колечка кабачка. Приємного всім апетиту!