Рецепт Смажені кабачки з майонезом фото

Смажені кабачки з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Це найпростіше і найлегше блюдо з кабачків, але воно завжди буде затребуваним на будь-якому столі. Приготувати його не складе труднощів, тому давайте порадуємо своїх рідних таким чудовим частуванням.

Я думаю, що таке блюдо у багатьох є найулюбленішим, в літній час і до самої осінь його готують повсюдно, це не дивно, адже зробити смажені кабачки з майонезом в домашніх умовах простіше простого. Такі кабачки виходять дуже смачними, правда за рахунок майонезу досить калорійними і жирними, але іноді адже можна себе побалувати. До того ж, коли дивишся на них і відчуваєш їх запах, ставати вже неможливо, хочеться їсти їх знову і знову. Так що якщо хтось ще не знає, як приготувати смажені кабачки з майонезом, то я з задоволенням розповім вам про це, тим більше що вже зовсім скоро почнеться кабачковий сезон.

  • Кабачок - 1-2 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Зелень свіжа - 30 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
смажені кабачки з майонезом - фото крок 1
Нарізаємо кабачки кружечками (або зірочками, як я), посипаємо їх сіллю і залишаємо так хвилин на 10-15.
смажені кабачки з майонезом - фото крок 2
Потім ставимо сковороду з рослинним маслом на вогонь, кабачки обвалюють з усіх боків в борошні й обсмажуємо до золотистої скоринки.
смажені кабачки з майонезом - фото крок 3
Поки смажаться кабачки, ми викладаємо в мисочку майонез і змішуємо його з подрібненим часником і зеленню.
смажені кабачки з майонезом - фото крок 4
Тепер викладаємо одним шаром на тарілку кабачки і змащуємо їх сумішшю майонезу, часнику і зелені. Наверх викладаємо другий шар, його також змащуємо і так далі, поки не закінчаться колечка кабачка. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти